Qui som?

Benvinguts al meu bloc! 

El meu nom és Sandra, tinc 31 anys i visc a l’illa de Menorca. Per definir-me, vull escriure algunes paraules que empren les persones que em coneixen: treballadora, creativa, alegre, responsable, intuitiva, bona oradora, etc. Però no tot és bo!! També diuen que soc caparruda, impuntual, massa perfeccionista i no m’agraden molt els grans esdeveniments socials. Això sí, m'agrada molt cuinar, fer manualitats, estar en contacte amb la natura, la decoració i la música.

Fa uns anys vaig decidir donar un gir a la meva vida i començar a treballar per aconseguir el meu somni: ser mestra. Per això, vaig decidir presentar-me a la Prova d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. 

Aquest primer repte va suposar un gran esforç per a mi, ja que feia 10 anys que havia deixat els meus estudis de batxillerat i, a més, només hi havia una plaça disponible, que finalment vaig aconseguir. Gràcies a això, actualment em trobo cursant 3r de Grau d’Educació Infantil a la Universitat de les Illes Balears.

Un altre dels meus reptes va ser obtenir la titulació de Monitora d’Oci i Temps Lliure Infantil i Juvenil durant el primer any de carrera. La meva intenció era dedicar-me a tasques relacionades amb l’educació no formal mentre cursava els meus estudis de Grau, per anar adquirint rodatge i experiència en relació al món dels infants. Des de llavors, he treballat a menjadors escolars, campaments i escoles d’estiu. 

Actualment, faig feina a l’Escola Infantil La Salle Maó, on també realitzo les meves pràctiques  0-3. Aquests moments que comparteixo amb els infants em fan sentir-me molt feliç i em motiven per a continuar esforçant-me i millorant cada dia. Estic orgullosa d’haver triat aquesta professió tant meravellosa!

El meu bloc, Mi futuro proyecto, neix a l’any 2011 amb la intenció de compartir la meva trajectòria, els meus aprenentatges, les meves opinions, etc. relacionades amb el món de l’Educació Infantil. Compartir és créixer junts!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada