dissabte, 19 d’octubre de 2013

Taller edició d'imatges

En aquest segon taller ens hem introduït en el maneig del programa per a edició d'imatges Gimp. En el link oficial http://www.gimp.org.es/us es pot descarregar el programa de manera gratuïta i, a més, podem consultar guies i tutorials molt pràctics.

Amb aquest programa podem editar les imatges, guardar-les en diferents formats, redimensionar-les, aplicar filtres, afegir altres capes, textos, etc.

Aquest taller pràctic ha constat de dues sessions. Una primera per a familiaritzar-nos amb el programa i les diferents eines i una segona sessió per posar-nos mans a l'obra manipulant una imatge. La nostra creació consistia en inserir un fons, afegir un o més rostres d'altra fotografia, incloure una imatge o gif, escriure un text i aplicar un filtre. Partint d'aquestes premisses, només calia afegir la nostra creativitat.

Aquesta ha estat la meva proposta...


Ah! I gràcies a aquest programa he pogut, finalment, crear la capçalera del meu blog que ja feia temps que volia canviar. El procediment ha estat molt semblat al de la pràctica del taller: un fons, inserir imatges, text i un filtre! Com que tinc tres blogs units he dissenyat la versió per a cada un d'ells.

I... aquí esta la meva nova imatge del blog. 
Animeu-vos a personalitzar el vostre blog!!

2 comentaris:

  1. Això és miraculós, semblam models autèntiques! Ets una crack del gimpshop.

    ResponElimina
  2. Una xulada Sandra! Tant la vostra foto com la nova capcelera del blog! Una besada

    ResponElimina