divendres, 25 d’octubre de 2013

Recursos multimèdia a la xarxa

La quantitat de recursos multimèdia que trobem a la xarxa per treballar en Educació Infantil són infinits. Hi ha recursos per a diferents edats i per a treballar gran diversitat de continguts.

Concretament, per a emprar amb infants de 6è d'E.I. he triat aquests dos jocs que treballen el mateix concepte: la lògica-matemàtica. Ambdós, són graelles de doble entrada i l'infant ha de pensar quina és la figura correcta per a cada casella. 

Sobretot, m'ha agradat per la senzillesa i claredat del disseny. Vull destacar la diferent manera de tractar el possible error de l'infant. En el primer joc, encara que dóna instruccions com "vuelve a intentarlo" o "fijate mejor", el precedeix un sonor "No" que pot arribar a desmotivar l'infant. En el cas del segon joc, quan l'infant s'equivoca, només un so el fa adonar-se'n de l'error.


A més, us vull recomanar Symbaloo com a eina per a la recerca de recursos multimèdia, ja que hi ha moltes pàgines on trobarem classificats els recursos per temes o per edats i, fins i tot, ens podem crear la nostra pròpia i tenir accés directe als recursos que ens agraden i que hem seleccionat prèviament.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada